✓ Dé specialist in wandpanelen     ✓ Groot en uniek assortiment    ✓ Zowel afhalen als bezorgen mogelijk

Contact

Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen!

Neem contact met ons op

We nodigen u van harte uit om het formulier hiernaast in te vullen met uw vragen, opmerkingen of verzoeken. Ons toegewijde team staat klaar om snel en doeltreffend op uw bericht te reageren. Dank voor uw interesse en we kijken ernaar uit om spoedig contact met u op te nemen.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u nuttige antwoorden op de meest voorkomende vragen die onze bezoekers hebben. Blader door deze sectie om snel en eenvoudig informatie te vinden over onze producten en diensten. Mocht uw vraag niet beantwoord worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en uw ervaring met ons te verbeteren.

Wat maakt Luxepanelen.nl uniek?

Luxepanelen.nl onderscheidt zich door hoogwaardige wandpanelen te bieden met een perfecte combinatie van design, kwaliteit en vakmanschap.

Hoe installeer ik de wandpanelen?

De installatie is eenvoudig. Bij je bestelling ontvang je gedetailleerde instructies en indien nodig bieden we ook begeleiding om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt.

Wat zijn de leveringsopties en hoe flexibel zijn jullie?

We bieden diverse leveringsopties aan en zijn flexibel in het afstemmen van bezorg- of ophaalmomenten. Neem contact op met ons team om een optie te kiezen die het beste bij jou past.

Bieden jullie ook professioneel advies bij het kiezen van de juiste wandpanelen voor mijn ruimte?

Ja, ons deskundige team staat klaar om je te adviseren bij het kiezen van de perfecte wandpanelen die passen bij jouw stijl en behoeften. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies.

Faucibus amet quis risus quis dui?
Netus aliquam pulvinar egestas lacus mauris adipiscing risus. Consectetur sollicitudin bibendum porttitor viverra consequat hendrerit nunc porta. In viverra pulvinar sollicitudin tortor facilisis eget eleifend. Turpis tellus vitae pretium sed nulla.

Luxe panelen

Ons meest populaire ontwerp tot nu toe. Verwijder galm en creëer een mooie, natuurlijke uitstraling.

Parallelweg 33, 1948 NK Beverwijk

(+31) 6 392 454 77

info@luxepanelen.nl

Openingstijden

Name
Age
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00

© 2024 Luxepanelen.nl. Alle rechten voorbehouden. 

  • ShopNEW
  • Projecten
  • Over
  • Contact