✓ Dé specialist in wandpanelen     ✓ Groot en uniek assortiment    ✓ Zowel afhalen als bezorgen mogelijk

Over

Ontdek het verhaal achter ons bedrijf en leer meer over de mensen die zich inzetten om uw verwachtingen te overtreffen.

Tijdloze klasse met Luxepanelen

We zijn een toegewijd team dat de kunst van verfijnd wonen belichaamt. Bij ons vind je niet alleen wandpanelen, maar een bron van inspiratie voor tijdloze klasse en verfijning.

Onze passie voor vakmanschap is de kern van alles wat we doen. Elk wandpaneel is met zorg en precisie vervaardigd, waardoor kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Met een breed scala aan designs, variërend van tijdloze klassiekers tot moderne stijlen, bieden wij de perfecte aanvulling op elk interieur.

Bij Luxepanelen.nl staat klantgerichte service voorop. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te begeleiden, van het kiezen van de juiste wandpanelen tot het regelen van een flexibele levering die past bij jouw behoeften.

Bovendien geloven we sterk in milieubewuste duurzaamheid. Onze wandpanelen worden ontworpen met respect voor de planeet, zodat je niet alleen jouw ruimte verrijkt, maar ook een verantwoorde keuze maakt.

Ontdek de wereld van Luxepanelen.nl – waar tijdloze klasse, vakmanschap en zorgvuldig geselecteerde esthetiek samenkomen om jouw leefruimte te transformeren in een oase van elegantie en stijl

Vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid

Wij omarmen een werkwijze die gericht is op het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit en klanttevredenheid. Ons toegewijde team van vakmensen zet zich in voor het vervaardigen van wandpanelen met de hoogste precisie en aandacht voor detail. Van het selecteren van duurzame materialen tot het creëren van diverse en tijdloze designs, elke stap in ons productieproces is doordrongen van vakmanschap.

We streven naar perfectie en innovatie, en onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat jouw ervaring met Luxepanelen.nl naadloos en bevredigend is. Ontdek onze topwerkwijze en transformeer jouw leefruimte met onze hoogwaardige wandpanelen.

24

Uur beschikbaar

8

Ontwerpen

100

Duurzaam

99

Vakmanschap

luxe panelen

“In het hart van Luxepanelen.nl ligt de passie om hoogwaardige wandpanelen te creëren die niet alleen de esthetiek van een ruimte transformeren, maar ook een verhaal vertellen. Ons doel is om klanten te inspireren met tijdloze schoonheid, vakmanschap en een vleugje persoonlijkheid in elke panelencollectie.”

Prasant Sadal

Eigenaar Luxepanelen

Luxe panelen

Ons meest populaire ontwerp tot nu toe. Verwijder galm en creëer een mooie, natuurlijke uitstraling.

Parallelweg 33, 1948 NK Beverwijk

(+31) 6 392 454 77

info@luxepanelen.nl

Openingstijden

Name
Age
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00

© 2024 Luxepanelen.nl. Alle rechten voorbehouden. 

  • ShopNEW
  • Projecten
  • Over
  • Contact